Bliv fri for stress Kontakt os - tlf. 2068 4207

Om os

Vores mission er at hjælpe medarbejdere og virksomheder med at håndtere og forebygge stress. Vi arbejder for at sikre:

  • At man som medarbejder kan bevare sin ydeevne, kreativitet og arbejdsglæde.
  • At man som virksomhed kan bevare sin produktivitet og udnytte sit potentiale, med fokus på trivsel og resultatskabelse.

Stresshuset holder til i Hyskenstræde 10, 4. sal i hjertet af København.

Personer du kan møde i Stresshuset

Hanne Kierstein

Hanne Kierstein er certificeret stresscoach, business coach, har en 2-årig psykoterapeut uddannelse samt en cand.merc.-mat. Hanne har arbejdet med ledelse, teamudvikling, konflikthåndtering og feedback de seneste 15 år. Hun har siddet i lederstillinger hos BT, Berlingske, DSB, TV2 og Tryg, og arbejdet som business coach for Copenhagen Coaching Company. Hannes styrke er evnen til at skabe et tillidsfuldt rum  og sørge for, at forløbet bliver relevant, nærværende og udbytterigt. Udover Stresshuset, har Hanne også sit eget konsulentfirma: Kierstein&Co.

Majbritt Krogh

Majbritt Krogh er certificeret stresscoach, har en 4-årig psykoterapeut & coach uddannelse og en NLP uddannelse. Derudover har Majbritt en MBA i ledelse samt en cand.merc.-mat. Majbritt har i de sidste 15 år arbejdet med ledelse og foretningsudvikling, herunder forandringsledelse, medarbejder og ledelses udvikling, relationer og kommunikation. Hun har siddet i direktør stillinger hos MEC, TV 2 og Mediabroker og sideløbende arbejdet som coach. Majbritt brænder for at arbejde med mennesker og er god til at udfordre og få realiseret den enkeltes uudnyttet potentiale. Udover at være tilknyttet Stresshuset, har Majbritt sin egen virksomhed Mindmangement. Se www.mindmanagement.dk.

Sengyl Saini er certificeret stresscoach, business & life coach samt mindfulness instruktør.  Sengyl har over 10 års erfaring fra HR stillinger hos bl.a. DMdata, IBM, LBi, PricewaterhouseCoopers og A.P. Møller-Mærsk. Hun har primært arbejdet med design og implementering af HRD processer, eksekvering af operationelle HR opgaver, coaching og ledersparring samt projektledelse. Sengyl brænder for at flytte mennesker og hun er god til at udfordre og hjælpe med at bryde de hæmmende mønstre som afholder den enkelte fra at nå sine mål. Udover at være en del af Stresshuset har Sengyl sit eget konsulentfirma HR assistance.

Merete Møller er certificeret stresscoach, har en 4-årig coach og psykoterapeut uddannelse, samt en NLP Sportscoach diplom uddannelse. Merete har i den seneste 5 år fungeret som coach og psykoterapeut sideløbende med sit virke som professionel golftræner. Merete blev som den første kvinde i Danmark uddannet golftræner og har de sidste 20 år undervist golfspillere på alle niveauer både teknisk og mentalt. Meretes styrke er, på en empatisk og tillids skabende måde, at fastholde sine kunder i at nå deres mål både privat og arbejdsmæssigt og derved opnå bedre livskvalitet. Udover at være en del af Stresshuset har Merete sit eget firma: Merete Møller, Coach & psykoterapeut på Østerbro.